top of page
266_100_3916235_3754296617_6.jpg

Are you our new software engineer?

Do you want to work on the world's smartest camera system and with your craftsmanship provide our customers with a secure feeling? As a software engineer you are responsible for the core of our business; our PumpWatch and StoreWatch platforms. Do you want to work in a diverse team? Our Innovation & Technology team is spread across Europe and focused on the team effort.

This is you

 • A true professional with a passion for technology

 • Enthusiastic about our unique product

 • Accurate and demanding in your work

 • Crazy about Python, PostgreSQL, Websockets or IP Camera’s

 • Keen on quality of software, testing your own code automatically

You got this

 • Bachelor level working and thinking level, Master level is a pre

 • A good dose of curiosity and ambition

 • At least 5 years of relevant experience in software development

 • Specific knowledge of video streaming and processing is a pre

You get this

 • Good salary and other employment conditions

 • Experience in an international environment

 • Technical challenges and diverse development works

 • 25 vacation days

What do your future colleagues say about BigBrother?

Alex.png
Floriana.png

Alexandru

Dezvoltator backend

Floriana

Auditor

Cum este să lucrezi la BigBrother?

BigBrother oferă foarte multe oportunități, în special pentru un programator junior dornic să învețe noi tehnologii și să învețe să le integreze cât mai bine într-un produs functional. De asemenea, unul dintre cele mai importante aspect este faptul că se pune foarte mult accent pe interacțiunea social ceea ce ne face să ne simțim ca o familie.

Ce face ca munca ta să fie motivantă?
Cel mai important lucru pentru mine este să știu că munca mea are un scop, că lucrez pentru ceva ce o sa fie funcțional și folosit cu succes de către clienți. De asemenea, vreau să știu că la sfârșitul zilei am făcut ceva productiv, asta mă păstrează motivat. 

Cum ai descrie cultura companiei? 

Din punctul meu de vedere, BigBrother este o companie care pune accent pe dezvoltarea profesională și socială a angajaților. Toată munca se concentrează pe cerințele clienților, iar astfel se stabilește o relație foarte apropiată între BigBrother și clienți.

Ce iti place cel mai mult la job-ul tau?

Faptul ca am libertatea de a gasi probleme si satisfactia de a le vedea solutionate reprezinta principalele motive pentru care acest job e deosebit.

Care este motivul pentru care ai ales BigBrother?
A reprezentat o oportunitate noua si mult mai buna, precum si o provocare de a munci intr-un mediu diferit. Fiind o companie internationala, m-a facut sa inteleg ce inseamna diferentele culturale: sa ma bucur de similitudini si sa imbratisez diferentele. M-a ajutat sa am mintea mult mai deschisa catre noi idei si oportunitati.

De ce ar trebui cineva sa vina sa lucreze

pentru BigBrother? 

IEste o companie ce pune accent pe factorul uman, ceea ce transmite fiecarui angajat sentimentul de a merge la o a doua casa atunci cand merg la munca. De asemenea, intalnesti oportunitati nu doar de a avansa in cariera precum si de a dezvolta noi aptitudini. Efectiv, ai puterea de a influenta o solutie chiar prin propria ei creare.

Are you the new colleague we need?Apply quickly!

bottom of page