top of page

Toți cei 100 de colegi pe care îi avem vor 1 lucru: să fie 'eye-opening' pentru clienții noștri prin inovațiile, produsele noastre, service-ul nostru și prin cine suntem noi înșine. Un club de oameni care își pun la bătaie plini de mândrie și energie profesionalismul și ambiția. Concentrându-ne pe creșterea personală a tuturor angajaților BigBrother, ne asigurăm că fiecare poate să dea tot ce e mai bun din el, așa creștem noi ca și companie. Și acesta este motivul pentru care acum suntem în avidă căutare de colegi noi. 

Vrei să lucrezi la BigBrother?

Suntem o companie olandeză cu ambiții internaționale. Astfel avem o filială în Belgia (Antwerpen), România (Cluj) și, desigur, în Olanda (Ede). BigBrother a fost înființată cu 25 de ani în urmă. Acum lucrăm cu aproape 100 de colegi plini de mândrie și entuziasm la creșterea propriului nostru produs inovator care este utilizat la aproximativ 6000 de locații ale clienților noștri. 

REFERINȚE ANGAJAT

Cum este să lucrezi la BigBrother?

Bineînțeles că putem spune multe despre noi înșine, dar preferăm să dăm cuvântul angajaților noștri.

Cultura

BigBrother are o cultură proprie puternică. Suntem mândri, harnici, pozitivi, dar și cu capul pe umeri, practici și direcți. Iar împreună dorim tot ce e mai bun pentru clienții noștri. Cu o vârstă medie de 33 de ani suntem o organizație tânără. Un club unit, căci acesta e sentimentul, cu o largă diversitate de oameni care au curajul să se adreseze unul celuilalt și care se susțin reciproc. Fiecare persoană este importantă. Pentru că știm că împreună suntem mai buni decât pe cont propriu. Avem un lucru în comun: suntem ambițioși, de fapt, suntem toți foarte preocupați de ceea ce facem

Anker RO

POSTURILE NOASTRE VACANTE

R&D

Auditor

Full-stack-python-developer-RO.png
Python-developer-RO.png
Senior-QA-automation-engineer-RO.png
Auditor.png

Implicare socială

Munca noastră începe cu siguranța, noi suntem mereu conștienți că profesionalismul nostru protejează viețile oamenilor și bunuri. De aici e doar un mic pas spre grija față de mediul înconjurător. Prin utilizarea tehnologiei noastre noi oferim clienților posibilitatea de a putea supraveghea de la distanță toate procesele la mai multe locații. Astfel ei pot rezolva problemele la nivel central și de la distanță. Acest lucru face ca întreprinzătorul care are mai multe locații (uneori chiar 500) să facă mult mai puține drumuri, iar lumea are parte de mai puține emisii  dăunătoare.

Împreună înainte

academy.png

Academy

Bineînțeles că îți dorești să devii mai bun în ceea ce faci. Și dacă tu devii mai bun, și noi devenim mai buni! Noi considerăm importante dezvoltarea profesională și personală. De aceea am înființat propria noastră BigBrother Academy cu diverse programe: un business game, negocierea tip Harvard sau învățarea artei dezbaterii. Toată lumea are voie să participe la acestea și încheiem mereu cu o gustare sau băutură plăcută.

fuel day.png

FuelDay

BigBrother este prezentă în fiecare an la marile târguri naționale și internaționale. Pe lângă acestea noi organizăm anual și propriul eveniment de business, FuelDay for Retail, unde renumiți vorbitori internaționali prezintă relațiilor noastre informații la zi legate de piața de Petrol și Retail.

feestje.png

Petreceri

Hărnicia este răsplătită. De aceea la sfârșitul săptămânii noi avem o petrecere informală cu băuturi vineri după-masa, ieșiri memorabile ale angajaților cu întreaga companie, petrecerea de Moș Nicolae și, în fiecare vară, un BBQ la companie cu familia ta. Anuala cină de Crăciun este pentru noi momentul să privim înapoi la anul care a trecut și să ne sărbătorim succesele!

Întrebări? Puteți să ni le adresați!

Phone@2x.png
bottom of page