top of page
266_100_3916235_3754296617_6.jpg

Python developer 

As a PYTHON DEVELOPER you will join our R&D Department and you will be based in our Cluj-Napoca Office.

Together with your team, you will develop innovative and advanced video surveillance, access control, monitoring and other security solutions. Part of our culture is to give teams and individuals the freedom and the possibility to have a large impact on the products, from architecture and concepts to the (end)solutions. We expect you to provide your own input in terms of innovation and integration of new methods and techniques, in order to ensure that BigBrother stays ahead of the competition. You will join a team of specialists that highly value self initiative, teamwork and open communication. Professionalism, flexibility and quality are self-evident.

Your tasks

 • The development of small and large applications or products

 • Performing a key role in the development of new or already existing products

 • Brainstorming with the involved parties (colleagues/customers)

 • Working with your colleagues to develop new ideas into a working product: not only implementing,but also devising concepts, designing and building a well-functioning product.

You got this

 • A completed university degree in (Technical) Informatics, Computer Science or a similar intellectual and professional level acquired through work experience

 • Knowledge of and experience with Python, C++, Git and SQL

 • Responsive & object-oriented design + relational database design

 • Experience in video streaming and agile work methods

 • You are a team player with an innovative mindset

You get this

 • We offer you a job with a large scope and freedom, working for an internationally leading player in the field of innovative and state of the art solutions regarding security, access control and monitoring

 • You will become part of young, dynamic, and stable organisation that is growing fast

 • You will work in an innovative environment and use the latest techniques

 • We offer extensive education and training that allows you to develop and also offer the possibility to grow within our organisation

 • You can expect a competitive package in terms of salary and benefits

What do your future colleagues say about BigBrother?

Alex.png
Floriana.png

Alexandru

Dezvoltator backend

Floriana

Auditor

Cum este să lucrezi la BigBrother?

BigBrother oferă foarte multe oportunități, în special pentru un programator junior dornic să învețe noi tehnologii și să învețe să le integreze cât mai bine într-un produs functional. De asemenea, unul dintre cele mai importante aspect este faptul că se pune foarte mult accent pe interacțiunea social ceea ce ne face să ne simțim ca o familie.

Ce face ca munca ta să fie motivantă?
Cel mai important lucru pentru mine este să știu că munca mea are un scop, că lucrez pentru ceva ce o sa fie funcțional și folosit cu succes de către clienți. De asemenea, vreau să știu că la sfârșitul zilei am făcut ceva productiv, asta mă păstrează motivat. 

Cum ai descrie cultura companiei? 

Din punctul meu de vedere, BigBrother este o companie care pune accent pe dezvoltarea profesională și socială a angajaților. Toată munca se concentrează pe cerințele clienților, iar astfel se stabilește o relație foarte apropiată între BigBrother și clienți.

Ce iti place cel mai mult la job-ul tau?

Faptul ca am libertatea de a gasi probleme si satisfactia de a le vedea solutionate reprezinta principalele motive pentru care acest job e deosebit.

Care este motivul pentru care ai ales BigBrother?
A reprezentat o oportunitate noua si mult mai buna, precum si o provocare de a munci intr-un mediu diferit. Fiind o companie internationala, m-a facut sa inteleg ce inseamna diferentele culturale: sa ma bucur de similitudini si sa imbratisez diferentele. M-a ajutat sa am mintea mult mai deschisa catre noi idei si oportunitati.

De ce ar trebui cineva sa vina sa lucreze

pentru BigBrother? 

IEste o companie ce pune accent pe factorul uman, ceea ce transmite fiecarui angajat sentimentul de a merge la o a doua casa atunci cand merg la munca. De asemenea, intalnesti oportunitati nu doar de a avansa in cariera precum si de a dezvolta noi aptitudini. Efectiv, ai puterea de a influenta o solutie chiar prin propria ei creare.

Are you the new colleague we need?Apply quickly!

bottom of page